Region

Bagerom uletjela u dvorište, djeveru uništila rasadnik, a dijete vozila u kabini! Nakon toga se dala u bijeg punom brzinom!

Aleksinčanka N. Ž.(43) minule noći napravila je pravi haos nakon što je, kako se sumnja, u 2.40 časova bagerom upala u dvorište kuće svog djevera Slobodana Pavlovića u Ulici Drakčeta Milovanovića u Aleksincu gde je pregazila ulaznu u dvorišnu kapiju i uništila njegov rasadnik ukrasnog bilja.

bager-ilustracija-kurir

Nakon toga ona se ovom građevinskom mašinom dala u bijeg aleksinačkim ulicama a kada je policija je uspela da je zaustavi, uslijedio je novi šok jer se u kabini ove građevinske mašine sa njom nalazio i njen dvanaestogodišnji sin! Prema prvim informacijama, ona je bager uzela od jednog rođaka a upad u dvorište djevera posljedica je ranijih neraščišćenih odnosa zbog imovinskog spora.

Na mjestu incidenta, danas se mogao vidjeti lom koji je ostao nakon demolirajućeg prolaska građevinske mašine – oborena dvorišna kapija, oboreni metalni stubovi, oštećenja na fasadi jedne komšijske kuće i gomila zemlje sa iščupanim tujama prosuta pred ulaznim vratima u kuću Slobodana Pavlovića.

Slobodan kaže da prethodne noći nisu izlazili iz kuće a da su razmere oštećenih i uništenih stvari videli ujutro, te da procenjuje da im je pričinjena šteta od oko 8.250 BAM.

– Moj brat od strica je nekad živio u Novom Sadu pa sam na delu njihovog placa pored dvorišta moje kuće napravio rasadnik ukrasnog bilja, uz njihovu dozvolu. Njihova kuća je odmah iza moje i koristimo zajednički prolaz kroz moje dvorište. Još 2011.godine dao sam im pare da kupe plac sa druge strane svoje kuće, koji izlazi na drugu ulicu, kako bi dobili prolaz do svoje kuće. Ja im u svakom slučaju ne bih zabranio prolaz kroz moje dvorište ali oni žele da prodaju kuću i onda da bi bilo lakše rješivo, da imaju svoj put do kuće. Sinoć, kada mi je brat rekao da iselim rasadnik, pitao sam jel mogu u roku od mesec dana, a on je rekao može. Onda sam ja zatražio sam da mi vrati novac za plac koje sam im dao za taj put. Međutim, iako su mi dali mjesec dana rok za iseljenje, noćas mi je rasad prekopan bagerom, zemlja sa tujama izvađena i prosuta pred ulaz u kuću, a kapija pregažena. Da su rekli da će to da urade ja bih cijele noći izvlačio tuje da spasim koliko može – priča Slobodan Pavlović

On tvrdi da je na placu imao rasandik sa oko 50.000 komada smaragdne tuje, koja košta 16 feninga po komadu pa procjenjuje da je šteta od oko pola 8.250 BAM.

Kako se nezvanično saznaje, protiv N.Ž. biće podnijeto više prekršajnih prijava zbog noćašnjeg incidenta. Jedna prekršajna prijava biće podnijeta jer je utvrđeno da je bager koji je vozila bio neregistrovan a druga jer je bježeći po gradu prekoračila brzinu. Po svemu sudeći očekuju je i prijave za oštećenje tuđe stvari ali budući da se taj prekršaj goni po privatnoj tužbi, oštećeni moraju prvo da sami podnesu prijave. Protiv Slobodanovog brata od strica V.P. koji je suprug N.Ž.biće podneta krivična prijava za napad na ovlašteno službeno lice jer je po dolasku policajaca ometao njihov rad. On je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, prenosi blic.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh