Region

DETALJI UŽASA U AMSS: Ovo je razlog zbog kojeg je pomahnitali sekretar ubio direktora AMSS?!

Sekretar AMSS Predrag Đurđev koji je sa više hitaca ubio direktora tog preduzeća Mirka Butuliju neposredno prije zločina posvađao se sa drugim zaposlenim.

Mirko Butulija - AMSS

Đurđev se posvađao sa jednim od zaposlenih, kada se Butulija uključio u pokušaju da spriječi svađu dvojice zaposlenih, arbitrira i spusti strasti. Tada je, međutim, Đurđev potegao pištolj i izrešetao Butuliju.

Đurđev je u Butuliju ispalio više hitaca u grudi i u glavu, da bi potom sjeo u Butulijinu fotelju i hicem iz pištolja presudio sebi.

Butulijina sekretarica čula je pucnjavu i pojurila je ka kancelariji svog šefa, međutim tada je vidjela naroužanog kolegu pa je u panici iskočila kroz prozor kancelarije koja se nalazi na prvom spratu.

Ona je skočila sa visine od oko dva metra, i tom prilikom je zadobila lakše povrede.

Đurđev je preminuo na licu mjesta, dok je Butulija podlegao povredama u bolnici, poslije pokušaja reanimacije.

Stravična tragedija dogodila se danas popodne u prostorijama AMSS u Ruzveltovoj ulici.

Butulija iza sebe ostavio četvoro maloljetne djece

Mirko Butulija rođen je 19. septembra 1976. godine. Otac je četvoro maloljetne djece.

Uzoran, mlad poslovni čovjek, rado viđen u poslovnim krugovima, čovjek od riječi i povjerenja, koji je postigao brojne uspjehe u Srbiji i svijetu, i svuda bio priznat i cijenjen.

Na čelu AMS S nalazio se od 22. jula 2014. godine i za vrijeme njegovog mandata Auto-moto savez doživeo je procvat. On je najuspješniji predsjednik AMS S u kistoriji. Butulija je prvi sa Balkana bio član Upravnog odbora FIA Regije 1, jedne je od četiri regije koje čine Međunarodnu automobilsku federaciju (FIA), koja obuhvatajući nacionalne automobilske organizacije iz zemalja Evrope, Afrike i Bliskog Istoka ujedno čini i najveću regiju ove federacije. Bio je predsjednik rukometnog kluba Crvena zvezda, koji je postavio na zdrave noge.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh