Region

ŠESTOGODIŠNJAK IZ ČAKOVCA SA STOLA UZEO ŽESTICU I POPIO JE: Djetetu pozlilo, a otac ga nije odveo na kontrolu

Djetetu je pozlilo te mu je pružena hitna medicinska pomoć, a okrivljenik je naknadno još i zanemario upozorenja pedijatra

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo je optužnicu protiv 32-godišnjaka zbog povrede djetetovih prava. Terete ga da je 5. rujna 2018. u okolici Čakovca grubo povrijedio prava svog šestogodišnjeg djeteta koje nije nadzirao, pa je stola uzelo i konzumiralo žestoko alkoholno piće, piše “Net.hr“.

Djetetu je pozlilo te mu je pružena hitna medicinska pomoć, a okrivljenik je naknadno još i zanemario upozorenja pedijatra i nije doveo dijete na kontrolni pregled.

Zanemario kontrolni pregled

Naime, bio je upozoren da mora dovesti dijete nakon mjesec dana na kontrolni pregled u neuropedijatrijsku ambulantu, što je 32-godišnjak odignorirao.

Prijeti mu od šest mjeseci do pet godina zatvora.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh