Region

TAKSISTA PREGAZIO MLADIĆA, PA RODITELJIMA IZJAVIO SAUČEŠĆE I OPISIVAO GOJKOVO UNAKAŽENO TIJELO! Isplivali novi detalji o smrti mladog rukometaša, porodica van sebe!

Tragedija… Policija uhapsila Miroslava V. (46) izokoline Apatina zbog sumnje da je u subotu svojim automobilom usmrtio Gojka Grozdanića (20).

Porodica rukometaša - Kurir.rs

Taksista Miroslav V. (46) iz okoline Apatina uhapšen je juče zbog sumnje da je u subotu, oko 3.30 sati, na putu Stapari – Prigrevica kod Sombora automobilom ‘opel’ pregazio rukometaša Gojka Grozdanića (20).

Da stvar bude gora, osumnjičeni je poslije nesreće prijavio policiji da je kraj puta slučajno pronašao leš, a nekoliko sati poslije nesreće otišao je kod njegovih roditelja, izjavio im saučešće i opisao im u kakvom stanju je bilo Gojkovo tijelo.

Istragom je utvrđeno da je upravo taksista koji je prijavio leš na putu odgovoran za nesreću. Ispostavilo se da je on pregazio mladića na raskrsnici puteva, u pravcu ka selu Prigrevica. Nesretni Gojko je iskrvario na mjestu, a osumnjičeni je pobjegao. Što je najcrnje, on je prijavio policiji da je vidio pregaženog mladića, ali je prešutio da ga je upravo on usmrtio kolima – kaže izvor i dodaje da je Miroslavu V. određeno zadržavanje do 48 sati zbog teškog djela protiv bezbjednosti saobraćaja i zbog nepružanja pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi, prenosi “Kurir“.

Sahranjen juče

Preminuli Gojko sahranjen je juče u rodnoj Prigrevici, a muškarac koji je osumnjičen za njegovu smrt uhapšen je baš u vrijeme njegove sahrane. Gojkovi otac Mile, majka Irene i brat Strahinja od subote su van sebe. Jako teško su podnijeli Gojkovu smrt i tri dana su se pitali ko bi mogao da pregazi Gojka i ostavi ga da umre nasred puta.

Gojko je kobne noći bio na zabavi u selu Stapari i krenuo je pješke kući, ali nikad nije stigao. Javilo mi se dosta njegovih drugova. Pokazali su mi selfi koji su slikali s Gojkom neposredno prije nesreće. Ispričali su mi da je Gojko auto-stopom stigao do kobne raskrsnice s jednim drugom. Drug je nastavio ka Somboru, a on ka Prigrevici pješke. Tu je i stradao – ispričao je ranije mladićev otac Mile.

Imao planove

On je istakao da mu se javio i taksista koji je pronašao mrtvog Gojka.

Našao ga je taksista, sve mi je ispričao. Bilo je 20 minuta do četiri kad ga je našao i zvao policiju. Bio je sav u lokvi krvi – rekao je Mile.

O mladom rukometašu svi su imali samo riječi hvale. Otac Mile ispričao je i da je njegov sin planirao da sa majkom Irene otputuje u Slovačku da radi.

Maštao je da kupi automobil. Uvijek mi je ostavljao poruke, gdje god da je išao, čak nije ni izlazio do tog dana. Sačekao je brata koji ide u školu u Beogradu, radovao se što će raspust provesti zajedno – tužno je kazao ožalošćeni otac.

Oproštaj od brata / NEKO TI JE ODSJEKAO KRILA

Gojkov mlađi brat Strahinja oprostio se od njega dirljivom porukom:

Toliko neizgovorenih riječi, emocija, izvinjenja, ljubavi, pažnje, a toliko malo vremena. Vremena koje si uljepšavao svojom pojavom, svojim divnim bićem i svojim veselim i razdraganim duhom. Vrijeme koje se ne može vratiti, ali koje će živjeti u meni kao što ćeš i ti živjeti sve dok moje srce kuca. Bio si više od brata koji je sa mnom prolazio kroz život. Tek je život počeo za tebe, taman si dobio krila, a neko ti ih je odsjekao. Tvoja dobrota i čista duša nisu zaslužile ovo, tvoj život je tek počeo da cvjeta. Sad si anđeo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh