Region

“Velika sramota šta nam uradi” – Majka se JAVNO ODREKLA kćerke! Pobjegla sa djeverom i ostavila troje djece i slomljenog muža!

Bila je u naizgled sretnom braku čak 22 godine, a onda je otišla na ljekarski pregled i više se nije vratila. Pobjegla je bez riječi u Njemačku s rođenim bratom svog muža i ostavila supruga samog s troje djece.

Tužna žena - Twitter

Ukoliko ste pomislili da je ovo scenario neke nove turske ili španske serije grdno ste se prevarili. Ovo je životna drama koja je navodno zadesila porodicu iz Beograda.

Svi smo čuli za onu frazu “ima da te se odreknem preko novina” i upravo zbog pomenute bruke je Svetlana A. (55) riješila da to zaista i uradi. Ona se javno odriče kćerke koja je obrukala i ostavila u čudu cijelu porodicu pošto se navodno spanđala s djeverom i pobjegla u Dortmund.

– Pobjegla je prije desetak dana. Otišla je na ginekološki pregled i više se nije vratila. Primijetili smo da se zadržala i da je nema, a onda smo krenuli da je zovemo, ali bila je nedostupna. Odmah su počele da kruže priče da je pobjegla, a kasnije, kada se djeci javila na telefon i sama je to potvrdila. Priznala je da je otišla kod djevera. Uspjela sam samo jednom da je dobijem na telefon. Kaže da ga voli i da je tako to riješila. Baš sam ljuta na nju! Nije otišla zbog para već zbog ljubavi – priča Svetlana u nevjerici.

Džabe išli u Njemačku

Svetlana dodaje da ne mogu ljude u oči da pogledaju od sramote i bruke:

– Zet je bio bijesan, ali je prije nekoliko dana otišao sa sinom za Njemačku da je nađe i htio je da je vrati. Njihov sin, moj unuk, otišao je na njihova vrata. Nisu htjeli da mu otvore vrata već su mu pretili policijom. Ona mu je rekla: “Šta ti imaš sa mnom, ti si veliki, vrati se kući!” Nisu uspjeli da je vrate…

Kćerka se udala prije 22 godine i sa mužem ima troje djece – sina od 21 godinu i dvije kćerke od 19 i 11 godina.

– Više nećemo da imamo ništa s njom! Niko od nas! Tad kad smo se čule nije ni pitala za djecu. Toliko mi je neprijatno! To je velika sramota – uznemirena je Svetlana.

Dodaje da je porodica u šoku.

Zet je to podnio jako teško, slomljen je skroz, sve nas je razočarala! Niko se ovome nije nadao. Iznenada je otišla. Imali su skladan brak, a on je bio dobar prema njoj i volio ju je. I eto šta ona uradi – kaže njena majka.

Uznemirena žena dodaje da su njena kćerka i djever navodno blokirali skoro sve članove porodice na Fejsbuku i da brojevi telefona koje su koristili više nisu u funkciji, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh