Region

SAHRANJEN MALI NIKOLA MARKOVIĆ: Stravičan čin dječaka zavio porodicu u crno, svi u šoku!

Nikola Marković (12), koji je u ponedjeljak uveče izvršio samoubistvo iz očevog pištolja u selu Negosavlje (Srbija), sahranjen je juče u 13 sati na lokalnom groblju.

Policija - Alo.rs

Posljednjem oproštaju od tragično preminulog mališana prisustvovalo je cijelo selo, kao i prijatelji i porodica.

Ne pamtimo da se takvo samoubistvo ovdje ikada desilo! Cijelo selo zavijeno je u crno – rekao je za medije Dragi Filipović, predsjednik mjesne zajednice Medveđa, i istakao da se dječakovi roditelji nalaze u veoma lošem stanju i da ne mogu da vjeruju da se takva tragedija dogodila.

Majka je u sedmom mjesecu trudnoće. Ljekari su cijele noći bili uz nju jer se plaše da ne ostane i bez nerođene bebe. Policija je isto dežurala kod njihove kuće u strahu da otac možda ne naudi sebi. Užas, užas, kakva je tragedija zadesila porodicu – kazao je Filipović.

Da podsjetimo, mali Nikola je u oproštajnom pismu napisao da se ubio zbog loših ocjena na polugodištu, ali i zato što više nije mogao da trpi kritike roditelja. On je u momentu samoubistva bio sam u kući, a obio je ormar u kome je otac držao oružje, koje legalno posjeduje, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh