Region

ONA JE PONOS DVIJE DRŽAVE: Britanski AMABASADOR priznao da OBOŽAVA Kosovo zbog OVE ŽENE

Britanski ambasador na Kosovu Ruari O’Konel nije krio oduševljenje albanskom pjevačicom koja je prije 23 godine rođena u Londonu, gdje i danas živi.

Riječ je o Dua Lipi, koja je sinoć osvojila dva Gremija, nagradu koju mnogi nazivaju “muzičkim Oskarom”.

U svom postu na Fejsbuku, oduševljeni O’Konel je čestitao pjevačici na nagradama i nazvao je “ponosom dva naroda”, aludirajući pritom na njeno albansko porijeklo i britansko državljanstvo.

Lipa je je osvojila prestižnu nagradu u dve kategorije: za najbolju pesmu u kategoriji za najbolju novu umetnicu i najbolji dens video, za pesmu “Electricity”, u saradnji sa Markom Ronsonom i Diploom,piše Slobodnabosna

Ona je poznata i po tome što je svojevremeno objavila je na svom Instagram profilu fotografiju kojom je čestitala 10. godišnjicu nezavisnosti Kosova, na kojoj je pozirala sa drugom pjevačicom rodom sa Kosova Ritom Orom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh