Region

MARIJA JE POSLALA FOTOGRAFIJU OBROKA IZ DOMAĆE, PA IZ NJEMAČKE BOLNICE: Komentari se samo nižu, DA LI STE OVO OČEKIVALI?

Čitateljica portala “Index” koja se predstavila kao Marija, poslala je sliku doručka koji je dobila u bolnici u Hrvatskoj, a onda proslijedila video-snimak onog koji sada dobija u bolnici u Njemačkoj.

No image - Haber.ba

“Ovaj doručak u Hrvatskoj sam dobijala dok sam boravila sa djetetom u bolnici 10 dana, bez ikakve dijagnoze da moram tako jesti. Na EEG se čeka, na magnetnu se čeka po godinu i po dana”, napisala je čitateljica uz fotografiju doručka u bolnici u Hrvatskoj.

Onda se osvrnula na tretman u njemačkim bolnicama:

Bolnica u Njemačkoj – Index.hr

“Ovdje u Njemačkoj ne čekaš… Završila sam u bolnici, jer sam imala napad epilepsije. Odmah po dolasku u bolnicu uređen mi je CT, EEG, magnetna rezonanca. Šta još treba da pričam! I veoma bitno, hitna pomoć dođe u roku 3 minuta”, napisala je čitateljica “Indexa” i poslala video-snimak:

Na njenu objavu reagovao je i Bojan Letić iz Osijeka, čiji je 63-godišnji otac u tamošnjoj bolnici već tri meseca. Letić je “Indexu” poslao nekoliko fotografija obroka iz osiječke bolnice, i rekao da je “njegovom ocu svakim danom sve gore i gore, a trebalo bi da bude suprotno”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh