Region

ZASTUPNIK ŠOKIRAO SKUPŠTINU SRBIJE: “Truju nas iz zraka, djeca nam bolesna, a vi šutite?!”

Zastupnik Srpske radikalne stranke (SRS) Jovo Ostojić je na nedavnoj sjednici srbijanskog skupštinskog Odbora za prostorno planiranje, promet, infrastrukturu i telekomunikacije iznio tvrdnje da zapadne zemlje truju Srbiju iz aviona.

Chemtrailsi - Screenshot/YouTube

Ostojić je govorio o tzv. “Chemtrailsa” odnosno tragovima koji ostaju na nebu iza aviona za koje mnogi vjeruju da je riječ o sustavnom trovanju ljudi.

“Otrovi kojima nas svaki dan zaprašuju iz zraka! Zbog čega je to preskočeno u Skupštini da niko neće reći ni jednu riječ.”

“Zar mi ne vidimo da iznad Beograda, iznad naše države Srbije, lete na stotine aviona i prosipaju određene hemikalije.”

“Ne da truju samo njive, oranice i hranu koju jedemo nego truju i nas. I nakon bombardovanja koje je bilo i ovaj dodatak, sve više našeg naroda poboljeva od raka”, rekao je Ostojić.

On je rekao da niko ne može uvjeriti da to nema uticaja i zatražio od zastupnika da se utvrdi zašto neko sipa otrov po Srbiji.

“Ko može platiti zdravlje naših građana koje oni svakodnevno truju? Pogledajte kad je vedro vrijeme nebo iznad Beograda se ne vidi!”

“Ko je to potpisao, ko je udario potpis i pečat da to može da se radi? Nemojte to preskakati, to nema smisla!”, objasnio je Ostojić još jednom tražeći da se utvrdi ko je potpisao da avioni bacaju otrov po Srbiji.

“Zar ne možemo učiniti ništa bez zapada?”, upitao je.

On je upitao zbog čega je sve više ljudi u Srbiji oboljelo od raka.

Ostojić je izrazio uvjerenje da je ono što se radi Srbiji iz zraka u svrhu povećanja broja oboljelih od raka. On je postavio pitanje premijeru Aleksandru Vučiću i predsjedniku Tomislavu Nikoliću, kao i stručnjacima, da progovore o zaprašivanju iz zraka.

Ostojić je iznio tvrdnju da se Srbija najviše zaprašuje kada sazrijevaju poljoprivredne kulture dok je zimi broj takvih letova manji. On je rekao sa su Srbi “zamorčići” SAD i EU na kojima se vrše eksperimenti.

“Tražim kao čovjek koji ima i djecu i unučad, u ime svih djece Srbije i svih građana Srbije, da se to iznese pred Skupštinu i da se da odgovor”, rekao je Ostojić.

“Nemojmo dozvoliti da nas truju, vidite da se sve manje djece rađa i da se mnoga rađaju bolesna”, dodao je Ostojić, ali režimski zastupnici nisu htjeli odgovoriti na njegova pitanja zbog čega je napustio sjednicu Odbora, pišu “Vestinet“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh