Region

Dovedeno sinoć: U bolnici umrlo dijete od dvije godine i osam mjeseci

Iz bolnice navode da je ubrzo nakon toga došlo do iznenadnog pogoršanja i da je dijete, uz sve mjere reanimacije, preminulo oko 5.30

Doktor - Ilustracija/Wikimedia.org

Rano jutros u čačanskoj bolnici preminulo je dijete staro dvije godine i osam meseci. Ono je, kako navode u bolnici, sinoć poslije 20 časova primljeno sa znacima respiratorne infekcije, javljaju srbijanski mediji, piše “Fokus.ba“.

Nakon pregleda, dijete je smešteno na Odjeljenje pedijatrije, gde su sprovedene sve neophodne dijagnostičke procedure, navodi se u saopštenju bolnice dostavljenom medijima.

Kako kažu, pružena mu je adekvatna terapija uz praćenje vitalnih funkcija koje su bile stabilne na posljednjem pregledu jutros oko četiri sata.

Iz bolnice navode da je ubrzo nakon toga došlo do iznenadnog pogoršanja i da je dijete, uz sve mjere reanimacije, preminulo oko 5.30.

“O ishodu su obaviještene sve nadležne ustanove i podnijet je zahtjev za kliničku obdukciju o čemu će javnost biti obaviještena od strane nadležnih službi”, navodi se u saopštenju Opšte bolnice u Čačku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh