Region

Roditeljski instikti: DEINA MAJKA 24 SATA PRIJE TRAGEDIJE KAO DA JE OSJETILA NESREĆU, A VOZAČEV OTAC SINA ISPRATIO RIJEČIMA “NEKA TE BOG ČUVA”!

Strah za dijete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je tvom djetetu godina – navela je Deina majka Nena samo 24 sata prije nego što njena kćerka umalo nije ostala bez ruke.

Dea Đurđević - Instagram

“Pinkova” voditeljka “Jutarnjeg programa” Dea Đurđević, nakon što je u prošli četvrtak ujutru zadobila teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi kada joj je autobus otkinuo ruku, još uvijek se nalazi na Odjelu intenzivne njege. Ljekari su joj spasili ruku i to je najvažnije, piše “Aura.ba“.

Zanimljivo je da sun roditelji oba aktera ove nesreće, na neki način, naslućivali tragediju.

Otac vozača Bojana Jovanovića je tog jutra ustao čak prije sina. Bio je vidno uznemiren, a na rastanku sa sinom je kazao:

“Čuvaj se, sine! Oprezno vozi!

Nakon sinovog odlaska na posao pomolio se Bogu za njegovo zdravlje i sreću.
Inače, i Bojanov otac je cijeli život proveo za volanom; kao vozač je zaradio penziju. Bojan ne pije, ne puši, nije imao ni jednu “saobraćajku” u životu.

“Tu noć nisam spavao. Kao da sam predosjećao da će se desiti neko zlo – ispričao je Bojanov otac Milan Jovanović.

I majka mlade voditeljke kao da je naslutila tragediju. Ona je samo dan prije stravične saobraćajke na Fejsbuku objavila status koji, poslije svega što se dogodilo njenoj ćerki, ledi krv u žilama.

“Strah za dijete je veći nego strah za sopstveni život. I nije bitno koliko je tvom djetetu godina – navela je Deina majka Nena samo 24 sata prije nego što njena kćerka umalo nije ostala bez ruke.

Do nesreće je došlo nakon bezazlenog čukanja pežoa kojim je upravljala voditeljka i opel vektre. Učesnice sudara su tada izašle iz vozila kako bi se dogovorile oko materijalne štete, kada je naišao autobus koji je navodno zbog poledice izgubio kontrolu nad vozilom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh