Region

Mustafa se punim gasom zaletio i autom udario policajca

Mustafa i Elvis su uhapšeni, a uviđaj je u toku

Policija - Kurir.rs

Mustafa B. i njegov prijatelj privedeni su večeras oko 21.30 časova poslije divljačkog napada na policajce u kom, samo pukom srećom, nije bilo povrijeđenih, saznaje “Kurir“.

Kako su njihovoj redakciji javili stanari Kumodraške ulice u Beogradu, potpuni haos dogodio se kada su Mustafa B, koji je u automobilu bio sa Elvisom B. divljali kroz ovu ulicu.

Tada je, vozeći pod dejstvom alkohola, udario u jedan automobil. Policijska patrola je veoma brzo stigla na lice mjesta, a pripadnici MUP su izašli kako vi vidjeli da li ima povrijeđenih. Uslijedio je šok i filmske scene. Mustafa je tada dodao gas, vozilom udario policajca i bacio ga na haubu.

– Svi smo bili prestravljeni. Policajca su udarili kolima iz čista mira. Napadači su bili pijani. Iz čista mira je dao gas i udario policajca i bacili ga na haubu – rekao je Kuriru šokirani očevidac.

Drugi pripadnik patrole brzo je reagovao. Kako bi izbjegao žrtve, pucao je u hladnjak vozila, poslije čega su napadači konačno stali.

Mustafa i Elvis su uhapšeni, a uviđaj je u toku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh