Region

Mladen Mijatović neobrijan, sa podočnjacima, probdio noć: Nisam vidio Deu, ali ona je mirno provela noć! Evo kojih jezivih detalja nesreće se sjeća!

Voditelj Mladen Mijatović, vjerenik voditeljke Dee Đurđević, došao je na posao samo dan poslije teške saobraćajne nesreće u kojoj je voditeljka umalo izgubila ruku kada je na nju naletio autobus.

No image - Haber.ba

Dea je operisana na VMA, operacija, koja je trajala punih pet sati, prošla je odlično, a Mijatović je rekao da je voditeljka dobro provela noć, piše “Kurir“.

“Bio sam na Vojno-medicinskoj akademiji, ali nisam priliku da lično Deu jer se nalazi na Odjeljenju intenzivne njege i zabranjene su posjete. Ali ono noć je protekla mirno. Prvo su ljekari zadovoljni kako je prošla operacija koja je trajala punih pet sati, a zatim su zadovoljni postoperativnim tokom. Prošla je samo jedna noć, ali su veoma zadovoljni kako je Dea reagovala. Psihički je veoma stabilna, da je veliki borac, pozitivnog duha i svjesna šta se dogodilo, čak i rekonstrukciju samog događaja pa i nekih pratećih momenata se sjeća. Nema nikakav kontakt sa svijetom, ali je uputila poruku zahvalnosti svima koji su se interesovali za nju i svima koji su joj uputili podršku. Ona se nada da će se što prije vratiti na posao”, rekao je Mijatović.

Voditelj se pored ljekarima i hitnoj pomoći, koja je brzo reagovala, zahvali i djevojci koja je prva pritekla u pomoć.

“Prva je pritekla u pomoć. Hvala djevojci, koja je medicinski radnik, koja je izašla iz autobusa i pritekla u pomoć. Dea se i sjeća imena te djevojke”, rekao je Mijatović u Novom jutru.

Voditelj se zahvalio svima koji su pomogli njegovoj vjerenici i naglasio i da su ostalo dvoje povrijeđenih u ovoj saobraćajki na vrijeme i dobro .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh