Region

TUGA U CRNOJ GORI: Sahranjene majka i kćerka nastradale u Skadarskom jezeru

U Bijelom polju danas su sahranjene dvanaestogodišnja Nina Kumburović i njena majka Jana, koje su u nedjelju, 3. februara, utopile u Skadarskom jezeru, po povratku sa liturgije u manastiru Vranjina.

Nesreća - Srpskainfo.com

Sa njima je nastradao otac i suprug Ratko Kumburović i njihov prijatelj Darko Vujošević, za čijim tijelima ronioci još tragaju.

Kako je saopštila Mitropolija crnogorsko-primorska na sahrani je protojerej Predrag Šćepanović ožalošćenoj porodici Kumburović i Lutovac prenio molitve i najdublje izraze saučešća Njegovog visokog preosveštenstva mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija, koji je u Brazilu i Argentini, njegovog preosveštenstva vladike budimljansko-nikšićkog Joanikija i dioklijskog Metodija, koji nisu u Crnoj Gori.

Prethodno je u Manastiru Svetog Jovana Vladimira služena Sveta zaupokojena liturgija, piše “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh