Region

DEA IZAŠLA IZ OPERACIONE SALE: Doktori spasli ruku! Zasad sve teče dobro

Kako se saznaje, sve je proteklo u najboljem redu, operacija je dugo trajala i bila je izuzetno zahtjevna ali je tim doktora u kojem je bio u vrsni dr Bumbaširević spasio ruku voditeljici i uspješno povratio cirkulaciju u otkinutom ekstremitetu.

Dea Đurđević - Kurir.rs

Srbijanska voditeljica Dea Đurđević izašla je danas oko 14 sati iz operacione sale poslije višesatne zahtjevne operacije na VMA i prema prvim informacijama zahvat je protekao dobro.

Kako “Kurir” saznaje, operacija je prošla dobro i ljekari su uspješno spojili ruku koju joj je otkinuo autobus u jutrošnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći na Dedinju, ispred ulaza u KBC Dragiša Mišović.

U timu ljekara koji su danas operisali voditeljicu jeste i profesor doktor Marko Bumbaširević, koji je na vijest o nesreći jutros odmah stigao u pomoć kolegama na VMA.

Kako se saznaje, sve je proteklo u najboljem redu, operacija je dugo trajala i bila je izuzetno zahtjevna ali je tim ljekara spasio ruku voditeljici i uspješno povratio cirkulaciju u otkinutom ekstremitetu.

Đurđevićeva je jutros oko 6 teško povrijeđena kada ju je pokosio autobus dok je poslije manjeg sudara na putu do posla izašla iz automobila i stajala na trotoaru, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh