Region

Zoran Šprajc nije uopšte smiješan: Homofobnim komentarom najavio vijest o prinovi srbijanske premijerke

U epizodi emisije RTL Direkt koja je emitirana u ponedjeljak, Šprajc si je dopustio komentar koji mu zbilja nije trebao.

Zoran Šprajc - Fokus.ba

Najavljujući vijest o prinovi u obitelji srpske premijerke Ane Brnabić u svojoj emisiji RTL Direkt koja je emitirana u ponedjeljak 4. siječnja, voditelj i urednik Zoran Šprajc dopustio si je komentar u kojem, čini se, nije vidio ništa loše.

“Srpska premijerka Ana Brnabić postat će mama, odnosno tata, kak se uzme”, rekao je Šprajc u emisiji najavljujući vijest da je premijerkina partnerica Milica Đurić uspješno prošla postupak umjetne oplodnje te da će kroz nekoliko mjeseci roditi. Homofobni komentar nije objavljen samo u emisiji, već i u članku koji je neposredno nakon emisije objavljen na portalu Vijesti.rtl.hr, a u kojem stoji i isječak iz emisije te tekst koji ponavlja Šprajcovu homofobnu izjavu.

Komentar je prenijela i Facebook stranica Se*sizam naš svagdašnji čiji su administratori prozvali Šprajca i ustvrdili da homofobija nije domišljata pošalica, dok su se njihovi pratitelji u komentarima razljutili, a neki su komentirali i rad premijerke Brnabić i njezino nedovoljno zalaganje za prava žena i LGBTQ zajednice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh