Region

Nesvakidašnja iskrenost: Policajac ga pitao ima li droge, mladić mu dao…

Policija je u Šibeniku svjedočila nesvakidašnjoj iskrenosti. Obavljali su rutinsku kontrolu saobraćaja i zaustavili 25-godišnjeg mladića na skuteru Gilera.

Policija - Sibenik.in

Policajac je mladića pitao ima li kakvih droga.

Mladić mu je odgovorio da ima i dobrovoljno mu predao 54,9 grama speeda i jedan gram marihuane.

Policajci su mladića priveli na kriminalističko istraživanje u Odjel kriminaliteta droga šibenske kriminalističke policije i nakon ispitivanja pribavili nalog Kantonalnog suda za pretres stana kojeg koristi osumnjičeni mladić.

U stanu nisu pronašli nikakve narkotike, no našli su digitalnu vagu s tragovima bijele amfetaminske prašine što policija smatra dokazom da je 25-godišnjak oduzeti speed namjeravao dilati po Šibeniku, saopćili su danas.

Zbog sumnje za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, protiv 25-godišnjaka će policija podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom tužilaštvu u Šibeniku, prenosi “Index.hr“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh