Region

JOŠ JEDAN DALMATINSKI GRAD DOBIVA DOKTORICU IZ BIH Pedijatrici Zlati grad je osigurao i stan

Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije (DZSD) nastavlja rješavati probleme manjka liječnika u primarnoj zdravstenoj zaštiti ‘uvozeći’ doktore iz regije. Najnovija akvizicija Doma zdravlja je dr. Zlata Čedović Hasukić (61).

Makarska - Facebook

Rođena u Bijeljini, a koja će u ispostavi Doma zdravlja u Makarskoj raditi kao pedijatrica, piše Slobodna Dalmacija.

Kako bi se ostvario njen dolazak bilo je potrebno riješiti i smještaj što DZSD nije mogao sam. Stoga je u susret, a u interesu što bolje skrbi malih pacijenata, uskočio grad Makarska. Na gradskom vijeću odlučeno je da se doktorici Čedović-Hasukić na korištenje da stan u gradu.

Ova liječnica diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Tuzli. Pedijatriju je specijalizirala u Beogradu, a postiplomski studij odradila je u Zagrebu. Posljednjih desetak godina kao pedijatrica radila je u Češkoj. Kako doznajemo od dr. Dragomira Petrica, ravnatelja Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, doktorica Čedović-Hasukić počinje počinje raditi čim dobije radnu dozvolu od MUP-a.

Ugovor je potpisala jutros u 7 sati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh