Region

Srbijanski političar koji je ljubio maloljetnicu vraćen na posao

Vraćen je na svoj posao u državnoj instituciji

Srbijanska policija - Espreso.rs

Branko Perić, bivši zamjenik gradonačelnika Bora u Srbiji, protiv koga se vodi postupak zbog spolnog uznemiravanja djevojčice, vraćen je na svoj stari posao i to ponovo u državnu instituciju.

Naime, pored funkcije u općini, na koju je dao ostavku poslije skandala, Perić je bio zaposlen u borskom Institutu za rudarstvo i metalurgiju. Sada je tamo i vraćen na posao.

Podsjetimo, protiv Branka Perića vodi se postupak pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Boru nakon što je u decembru prošle godine otkriveno da je bio intiman sa maloljetnom djevojčicom. U javnost su isplivale lascivne fotografije na kojima je Perić snimljen kako ljubi i pipka 15-godišnju djevojčicu, piše Telegraf.

Nakon izbijanja skandala s maloljetnicom, bludni funkcioner je u decembru dao ostavku na funkciju zamjenika predsjednika općine Bor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh