Region

Kad se u svatovima pojavi jedan ovakav, nezgode u neizbježne

Iako se vidi da je dotični na prilično “staklenim nogama” dali su mu bebu u naručje, a onda je zaboravio gdje zapravo stoji

Društvenim mrežama širi se snimka sa svadbenog slavlja, na kojoj se vidi jedan od svatova u prilično “veselom” stanju.

Dok u pozadini trešti narodnjački hit “Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbina…” veseli svat se popeo na haubu automobila i maše zastavom. Uspjevao se nekako održati na nogama, a onda nekom od okupljenih oko automobila predao zastavu, a zatražio da mu daju – dijete u naručje.

Iako se vidi da je dotični na prilično “staklenim nogama” dali su mu bebu u naručje, a onda je zaboravio gdje zapravo stoji.

Pogledajte snimku…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh