Region

NEĐELJKOVI POSLJEDNJI DANI PRED KRVAVI PIR! Direktor otkriva da se čudno ponašao i planirao otkaz! Ocu poslao neobičnu poruku, a kad je ubio Miloša sjeo u trolu i krvav otišao kod tetke!

Neđeljko Đurović se sumnjiči da je u nedelju oko šest sati ujutru nožem izbo Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka (Srbija), koji se vraćao u iznajmljeni stan u Ulici Dimitrija Tucovića poslije sastanka s djevojkom.

Neđeljko Đurović - Instagram

Krvavi pir

– Neđeljko je izašao iz svog stana, koji je nalaz nekoliko ulica dalje. Potom je prišao mladiću koji je ulazio u hodnik zgrade i zadao mu nekoliko uboda nožem. Teško povrijeđeni student prevezen je u Urgentni centar, ali su povrede bile takve da je ubrzo preminuo – kaže sagovornik iz istrage, piše “Kurir“.

Bojica Đurović, otac uhapšenog Neđeljka, kaže da je njegovoj porodici žao porodice ubijenog mladića.

Ubio pa otišao kod tetke

– Ono što je uradio moj sin nije bilo pri zdravoj pameti. Neđa nikad nije bio agresivan, uvijek je pomagao drugima. Posljednjih deset dana se čudno ponašao. Vjerujem da je možda počeo da uzima neku drogu. Posljednji put smo se vidjeli u petak na njegov zahtjev. Poslao mi je poruku da je u problemu – kaže potreseni otac.

On dodaje da mu je tada sin rekao da je nezadovoljan svojim životom.

– Rekao je da se lomi, da mu je dosadno u Požarevcu i da hoće da se preseli u Beograd, u stan u kome je živio dok je studirao. U posljednje vrijeme je išao samo vikendom. Mislili smo da je možda našao neku djevojku – kaže uplakani otac.

Neđeljko je često bio na kompjuteru.

– Bio je aktivan na tim društvenim mrežama i često je burno reagovao na nepravdu i uvrede. Znao je da po cijelu noć ne spava. Tako je bilo i ove noći, ali šta je radio u toj ulici, ne znam. Znam da je i Neđa imao posjekotinu na ruci i da je nakon tog jezivog čina otišao kod tetke u Mirijevo. Rekao im je da se posjekao na led. Oni nisu ni slutili šta se desilo – kaže otac. On navodi da se iste večeri Neđeljko vratio u stan i da ga je policija tada uhapsila.

Miloš Mileusnić – Pink.rs

Otac Bojica Đurović kaže da je u šoku.

– Moj sin Neđeljko bio je osjetljiv, nikada nije odobravao nasilje, nije volio oružje. Vjerujem da je dečko iz Čačka bio dobar, ali i Neđa je bio dobrica. Da su se u nekim drugim okolnostima sreli, vjerujem da bi bili dobri drugari. S desetkom je završio FPN, zaposlio se i radio javne nabavke u firmi ‘Rio’ u Kostolcu. U petak me je zvao i njegov direktor i on mi je rekao da se čudno ponaša i da hoće da da otkaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh