Region

Žene razbijale po bolnici, napale i gađale doktore, umro im član porodice

SLIJEDOM dojave da više osoba u bolnici na Jordanovcu stvara nered i napada medicinsko osoblje, zagrebački policajci oko 10 sati su upućeni na mjesto događaja gdje su, s ciljem smirivanja situacije, uporabili sredstva prisile nad nekoliko tamo zatečenih osoba, izvijestila je zagrebačka policija.

“Dolaskom policijskih službenika u prostor bolnice, sa ciljem smirivanja situacije i sprječavanja daljnjih protupravnih ponašanja na štetu stručnog osoblja bolnice, policijski službenici uporabili sredstva prisile nad nekoliko tamo zatečenih osoba.”

Dr. Marko Jakopović iz klinike na Jordanovcu otkrio je što se točno dogodilo.

Žene i djeca razbijali po bolnici

“Nasrnuli su na nas, gađali nas čašama. Bilo ih je šest, četiri žene i dvojica muškaraca, od kojih dvije maloljetnice.

Danas je u bolnici preminula relativno mlada osoba koja se već duže liječi od karcinoma. Radi se o članu obitelji grupe koja nas je napala. Grupa je bila agresivna jer nismo uspjeli spasiti život toj osobi, članu njihove obitelji. Mi smo napravili sve što smo mogli, ali obitelj to nije mogla prihvatiti”, kazao je dr. Jakopović

“Prijetili su nam da će nas ubiti”, kazao je i dodao da je zato policija još uvijek oko bolnice.

“Ovog trena je jedna medicinska sestra na pregledima. Nasrnuli su na nas četvero liječnika, nemamo nekih težih posljedica osim što smo u strahu”, dodao je.

Napali i policiju

Kako doznaje Indexov reporter na terenu, grupa koja je razbijala po bolnici i napadala liječnike također je napala i policiju koja je došla smiriti situaciju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh