Region

LJEPOTA IM JE U GENIMA: Nataša pokazala još jedno dijete familije Bekvalac, a nisu njene kćerke

Kćerke Hanu i Katju već svi dobro znamo, a sada se Nataša pohvalila prelijepim plavokosim dječakom.

Nataša Bekvalac - Gloria.rs

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac važi za jednu od najljepših dama na estradnoj sceni, bez ikakve sumnje. Njen fizički izgled uvijek je privlačio mnogobrojne poglede, ali sada i njena kćerka Hana izrasta u pravu ljepoticu, dok vjerujemo da će biti isti slučaj i sa njenom bebom Katjom.

Kao što je poznato, Natašina sestra Kristina Bekvalac ima sina Nou, koji je definitivno u manjini, s obzirom na to da ovu porodicu mahom čine žene. Ipak, Nataša je riješila da se pohvali svojim sestrićem, koji je zaista presladak dječak, plave kose i očiju, te podsjeća na malog anđela.

“Ja samo da se pohvalim muškim primjerkom familije Bekvalac… Toliko… Noa”, napisala je ponosna tetka Nataša, piše “Glossy“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh