Region

SNP “Naši”: Pismo majci Aleksandra Vučića

Poštovana gospođa mama,

Aleksandar Vučić - Kurir.rs

izvinjavam se što Vam se obraćam na ovakav način, ali pošto sam i sam sin jedne mame smatram da će te me Vi najbolje razumeti.

Ne bih želeo da ispadnem tužibaba, ali ovo Vam prosto moram reći.
Kao što pretpostavljate reč je o Vašem sinu Aleksandru.
Kao mama, vi naravno svog sina volite najviše na svetu i on je za vas najbolji. I to je sasvim normalno. Međutim problem je u tome što je on najbolji samo za Vas i odavno je pao pod kategoriju „to može samo majka da voli“.

A što je to tako?

Od dolaska na vlast Vaš sin se totalno promenio. Na gore. I sami znate da je uvek imao bujnu maštu i da je uvek voleo mnogo da laže, ali to nije bio nikakav problem. Čak je svima bio simaptičan. Sećate li se kada je imao samo sedam godina i kada se ukakio u gaće na letovanju, a za to je optužio bata Andreja da mu je on ukrao bermude i da se u njih ukakio.

To je bilo toliko simpatično da ste se i Vi i porodica Petrovića koji su bili sa Vama na moru smejali zbog toga čitavo letovanje.

Međutim, mnogo godina nakon letovanja laži Aleksandra više nisu ni malo simpatične, a još manje smešne. On više ne kaki u bermude, već kaki po svima nama. Njegove laži uništavaju sve oko sebe. Uključujući i narod i državu.

Mali Alek laže oko svega i svačega. I kada treba i kada ne. U narodu se šapuće da kada Aleksandar govori treba ga dobro saslušati, a zatim sve što je rekao treba shvatiti sasvim suprotno da bi se došlo do istine.

Sećate li se samo draga gospođo mama kada ste gostovali zajedno na televiziji Hepi kod Milomira Marića kada vas je ispravljao koliko je bio težak kada je bio rođen i kada Vam je rekao da on to zna bolje od Vas. E tako je sa Aleksandrom svaki dan.

On sve „zna“ najbolje. Kako se vodi država, kako treba da izgledaju mediji, kako najbolje napraviti pasulj, kako najbolje prdnuti posle pasulja, kako se igra fudbal, kako se leti u kosmos… Naprosto, Vaš sin Aleksandar sve zna najbolje…

Ali, jednu stvari ipak ne zna najbolje, a to je šta znači biti normalan čovek. Šta je uzrok tome, odgovor najverovatnije leži u njegovom ranom detinjstvu i kompleksima koje je tada navukao.

Poštovana gospođo Mama moram Vam reći i da to što Aleksandar laže je zasigurno njegov najmanji greh.

Vaš sin se izgleda bavi i kriminalom. Okružen je mafijom i sumnjivim licima. Govori se da je umešan u razne nelegalne poslove i da je preko njih postao jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu.
Sem što laže i krade, Vaš sin se i bije. Gde god se održavaju lokalni izbori Vaš sin šalje svoje drugare u crnim džipovima koji premlaćuju i ucenjuju svoje političke neistomišljenike. To takođe nije lepo i pristojno i znam da ga niste ni tome učili.
Svaka čestita porodica u Srbiji svoju decu uči patriotizmu. I Vi ste to dobro odradili. Aleksandar je bio veliki patriota, ali na nesreću kao što i sami vidite sada se totalno promenio.
Zbog dolaska na vlast izdao je Kosovo i Metohiju, sarađuje sa stranim službama, potpisuje sporazume sa NATO, predaje srpsku zemlju Arapima i za sobom ostavlja pustoš i propast.
Čak je počeo da se odriče svoje pravoslavne vere i da se okreće protestantizmu.

Draga gospođo mama, izvinjavam se što sam Vam se obratio na ovakav način i znam da Vam nije milo što čujete ovako bolnu istinu o Vašem Aleksandru, ali verujte da ste Vi jedini koji mu može stati na putu u propast u koju bezglavo srlja.
Zarad Vaše porodične sreće i časti, zarad naše otadžbine Srbije, molim Vas da vašeg sina ubedite da podnese ostavku sa mesta predsednika i spase našu namučenu i napaćenu Srbiju.

Unapred zahvalan
Ivan Ivanović – predsednik SNP „Naši“

P.S.

Aleksandar je totalno pokvario i Vašeg mlađeg sina Andreja, ali o tome neki drugi put.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh