Region

ŠETNJA “1 OD 5 MILIONA” Okupljeni poručili: Protest će postati lavina koju niko neće moći da zaustavi

Još jedna protestna šetnja “1 od 5 miliona” održana je večeras na centralnim gradskim ulicama u Beogradu. Sa Trga Republike, Svetogorskom ulicom, učesnici su stigli do RTS, gde su upalili baklje, a tu se okupljenima obratio Branislav Trifunović

blic

Dragi prijatelji, probali smo da dođemo na sastanak, ali Dragan Bujošević i Nenad Lj. Stefanović nisu tu. Rekli su nam da moramo da pošaljemo pismo na prijavnicu i zakažemo sastanak. Molim vas da im sada damo bar jedan minut buke – rekao je on, na šta su okupljeni počeli da viču “ua”.

Šetnja je nastavljena, a kolona je na kratko zastala ispred Predsedništva Srbije, gde su uzvikivali “Barbara, javi se” i poručivali da “sada mogu da ih prebroje oni koji žele”, a nekolicina okupljenih je jajima gađala zgradu.

Učesnici šetnje stigli su potom do Trga Republike, gde su takođe upalili baklje,prenosi Blic

– Beograde, moj lepi, hrabri Beograde. Nismo više sami. Biću kratak jer nema šta mnogo više da se kaže. Očigledno je da su se uplašili. Beograde, budi jak i hrabar, vidimo se sledeće subote u 18 časova na istom mestu – poručio je na kraju šetnje jedan od organizatora Aleksandar Stanojković.

Inače, skup je, kao i svake subote, počeo okupljanjem na Platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh