Region

Audi sa bh. tablicama pun migranata zabio se u ogradu nakon policijske potjere

RIJEKA – Vozač audija registarskih oznaka BiH, koji je prevozio migrante, uhapšen je danas na autoputu kod Rijeke nakon policijske potjere.

Policija Hrvatske - Twitter

Policijska potjera na putu Čavle-Orehovica-Rijeka počela je oko 13.00 časova nakon što vozač audija nije želio da se zaustavi na policijski znak, javljaju hrvatski mediji.

U potjeri za crnim audijem kojim su, po svemu sudeći, krijumčari ljudi prevozili ilegalne migrante prema slovenačkoj granici, učestvovalo je nekoliko policijskih vozila.

Očevici događaja kažu da su policijska vozila sa upaljenim rotacionim svjetlima prisilila vozača audija da se zabije u ogradu, koji je potom pokušao da pobjegne, ali su ga policajci sustigli.

U ovoj jurnjavi oštećen je i automobil ford, prenose nezavisne

Iz Policijske uprave primorsko-goranske potvrdili su da se oko 13.40 časova na auto-putu kod Svilnog dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh