Region

Ova žena je bila toliko uzbuđena što Putin dolazi, da je napravila veći lapsus od čuvene Linde iz Pečenjevce

Predsednik Rusije Vladimir Putin jučer je bio u jednodnevnoj posjeti Srbiji.

zena-smijesna izjava-Screenshot-Facebook

Oko 125.000 građana iz cele Srbije su se našli u Beogradu kako bi pružili podršku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

Mnogi su bili veoma uzbuđeni zbog posete ruskog lidera, pa su se tako i “potkrali” razni lapsusi.

Ipak, jedna starija gospođa je nasmejala celu Srbiju kada je, govoreći o važnosti ovog događaja za našu zemlju rekla da “čekamo Putića da nam dođe”.

Da li je gospođa možda želela da Vladimiru Putinu da “srpskije” ime, pa je stoga dodala nastavak -ić ili je lapsus bilo posledica treme, ostalo je nejasno, ali su mnogi komentarisali da ih podseća na čuvenu baba Lindu iz Pečenjevce, piše “Alo.rs“.

Podsetimo, ova baka je postala poznata nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem priča da je došla u Lindu (Lidl) jutarnjim vozom u pet do pet iz leskovačkog sela Pečenjevce.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh