Region

Tijelo žene preminule prije dvije godine pronađeno U MRTVAČKOM SANDUKU – U KUĆI!

Tijelo nepoznate žene u mrtvačkom sanduku pronađeno je u Železniku (Srbija), a kovčeg, koji je bio umotan u najlon, pronašla je komšinica i o tome obavijestila policiju.

Srbijanska policija - B92.net

– Policiji je jutros oko 11 sati prijavljeno da je pronađeno tijelo nepoznate osobe u poodmakloj fazi – potvrđeno je za “Blic” iz MUP-a.

Prvi rezultati istrage pokazuju da je u pitanju tijelo žene koja je umrla prije dvije i po godine, te je tada smrt zvanično prijavljena i obavljen je uviđaj, piše portal “Pink”.

Tijelo je bilo oslobođeno obdukcije, jer nije bilo sumnjivih okolnosti i predato je porodici, a prema nezvaničnim informacijama, sin pokojnice R. V. koji ne živi u ovom dijelu grada, vlasnik je kuće u kojoj je pronađen sanduk.

Policija će obaviti razgovor sa njim kako bi se izjasnio o tijelu u sanduku. On bi mogao da odgovara po zakonu o prekršajima i mogao bi biti novčano kažnjen jer nije sahranio majku na groblju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh