Region

Ubica je upucao Marijinog dečka, nju ranio, oteo pa ostavio na autobuskoj stanici, a ovo je njena ispovijest

“Miloš je bio divan, bio je najbolji. Izuzetak. Takav se samo jednom rodi. A ubijen je bez ikakvog razloga…”

Marija Đ. - Blic.rs

Ovako za “Blic” ispunjena tugom započinje svoju ispovijest Marija Đ. (21) djevojka Miloša Stojanovića (27) koji je u jutarnjim satima nakon dočeka nove 2019. godine, upucan ispred restorana na Adi Huji (Srbija). Zbog ovog ubistva uhapšen je Aleksandar Relić (25) koji je, pretpostavlja se, tog jutra pucao Stojanoviću u čelo, a isti metak pogodio je Mariju u grudi. Kako se sumnja, egzekutor je zatim Mariju oteo i odvezao u nepoznatnom pravcu. Navodno, Relić je ubrzo potom vidio da nesretna djevojka krvari, a potom ju je odvezao do Čukaričke padine i izbacio iz vozila. Stojanović je preminuo 9. januara u bolnici.

U neizmjernoj boli, jedva skupivši snage, unesrećna djevojka se za “Blic” prisjetila ovog bolnog jutra, negirajući tvrdnje koje su se pojavile u javnosti, a gdje je kao motiv stravičnog ubistva pominjan sukob zbog nje.

– Moja ljubav nikoga nije dirala. Taj muškarac je optužio Miloša da mu je uzeo nekakve ključeve od stana. Miloš mu je rekao “Kakvi ključevi, o čemu pričaš?” – priča Marija.

U trenutku napada Marija i Miloš nalazili su se na parkingu ispred jednog u lokala u kojem su proslavljali Novu godinu. Sve se dešavalo oko 7.15 sati, dok su sjedili u svom automobilu..

Prema Marijinim riječima, on se ovdej nije zaustavio, već je otišao do svog automobila i iz njega izvadio oružje, koje je zatim potegao na njenog dečka.

– Taj se vratio po pištolj u auto, a zatim upucao Miloša bez ikakvog razloga – slomljena je Marija.

Svjedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mjesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vrijeme Mariju natjerao da uđe s njim u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu, a zatim je izbacio iz vozila. Djevojka je ušla u autobus 54 na Čukarici oko 14 sati, kada je vozač primijetio da je krvava i u veoma lošem stanju. On je zatim pozvao policiju i Hitnu pomoć. Hitna pomoć je došla do stanice kod Sajma i ranjenu djevojku prevezla u Urgentni centar. Na ovo traumatično iskustvo djevojka nije željela da se osvrće. Gubitak njene ljubavi joj je veoma bolan.

– U teškom sam stanju i ne mogu da se saberem – kaže Marija.

Policija je nakon dvodnevne potjere i velike akcije, osumnjičenog Aleksandra Relića (25) pronašla i uhapsila. On se na saslušanju kod tužioca branio šutnjom. Relić je inače odranije poznat policiji po prijavama za falsifikovanje isprava i teškim krađama. Međutim, kako “Blic” saznaje, Relić ima mnogo deblji dosije u inostranstvu. Naime, ovaj mladić je prošle godine hapšen u Švajcarskoj zbog provale koju je počinio sa grupom razbojnika.

POTRESNI OPROŠTAJ OD MLADIĆA

Marija Đ. (21) nakon što je saznala da je njen momak sa kojim je bila u vezi podlegao povredama objavila je potresan status na Fejsbuku kojim se oprostila od svog dragog.

Ljubavi moja, hvala ti za svaki trenutak proveden sa tobom. Bio si divan, bio si najbolji. Ostat ćeš mi čitav život u srcu. Tvoja beba tebe nikad zaboraviti neće. Počivaj u miru… anđele moj lijepi. Amin“, stoji u objavi koju je objavila Marija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh