Region

Vučić: Šta god Priština radi, slabi svoju poziciju

Šta god da Priština radi i kako god da radi, slabiće svoju međunarodnu poziciju, što nije za potcjenjivanje, a Srbija će, koliko god ograničena, uvijek pronaći dovoljno načina na pomogne Srbima i na sjeveru KiM, na centralnom Kosovu i u Metohiji.

Aleksandar Vučić - Kurir.rs

Vučić je to rekao, komentarišući pojedine najave iz Prištine da bi, nakon taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH, mogle da zabrane kretanje vozila sa srpskim registarskoim tablicama.

“Kroz sve muke ćemo proći zajedno i uspešno ćemo ih prevazići”, rekao je Vučić novinarima u Leskovcu, gdje je prisustvovao otvaranju nove fabrike,pišu Nezavisne
Na konstataciju novinarke sa KiM, iz Gračanice, da bi voleli da ga pitanju za jednu takvu fabriku i u tom gradu, Vučić je rekao: “Teško je, zbog uslova”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh