Region

Njihova ljubav se nastavlja i nakon tragične smrti! Jecaji Stefanove sestre parali nebo: Jovana ti uskoro dolazi…

Skoro niko nije disao od mnogobrojnih prijatelja, rođaka, školskih drugova i poznanika kada je sanduk sa tijelom Stefana Ilića (26) položen duboku u zemlju na groblju u Parunovcu kod Kruševca. Sahrana mladog čovjeka koji je 10. januara, na putu Kruševljac – Kaonik, vozeći “fijat”, poginuo na licu mjesta u direktnom sudaru sa autobusom “Jugoprevoza” bila je potresna i za one koji Stefana nisu dobro poznavali.

No image - Haber.ba

Teško da neko ovih dana nije pustio bar jednu suzu zbog tragedije koja se odigrala. Stefan Ilić je nastradao na licu mjesta i njegovo su tijelo satima izvlačili vatrogasci, dok je samo 24 sata kasnije, u Jedinici intenzivne njege, teškim povredama podlegla njegova velika ljubav, Jovana Milenković (25), prethodno donijevši na svijet sinčića teškog 3,5 kilograma, piše “Pink“.

– Stefana smo zajedno podigli moj brat Miloš i naša pokojna mati Milenija i ja, priča Radomir Ilić, Stefanov stric i dodaje:

– Bio je vrijedan, dobar sin i bratanac. Mnogo je bio vezan za baku, ali i za sve nas, oca, brata Ivana i sestru Ivanu. Svi su, kao što vidite, pretužni.

U Jovanu je, svjedoči stric Radomir, Stefan bio zaljubljen do ušiju.

Prisjeća se, sjetno, kako je bratanac umio da sa svojom dragom telefonira tako što izađe iz kuće kada je lijepo vreme, da drugi ne bi čuli kako joj neumorno izjavljuje ljubav. Takva ljubav, pričaju Ilići, jednom se događa.

Stefanov otac Miloš ćutke je primao izjave saučešća podjednako potresenih ljudi okupljenih oko rake. Odmah poslije nesreće, na svom fejsbuk-profilu objavio je tužnu vijest o stradanju sina na Čokotinom brdu.

– Posljednji pozdrav za mog sina Stefana, koji je poginuo. Nema te više, sine moj – napisao je Miloš.

Rodbina i prijatelji iz Makedonije i Sarajeva bili su dio tužne povorke, u nevjerici jer su na sahrani mladića koji je 24. januara trebalo da proslavi rođenje sina prvenca. Ivan, Stefanov voljeni brat pokušavao je da ostane jak zbog porodice, ali su mu oči sve vrijeme bile pune suza. Sestra Ivana pak nije izdržala i glasno je dovikivala bratovljevo ime.

– Pozdravi svoju Jovanu, sad ste zajedno – govorila je kroz suze Ivana, moleći ljude da sačekaju sa spuštanjem sanduka u raku kako bi što duže bila sa bratom.

Sahrana Jovane Milenković biće obavljena danas na groblju u Đunisu. Od povreda se u bolnici još uvijek oporavlja njena rođena sestra Teodora, koja je sa Jovanom sjedila na zadnjem sjedištu “fijata”.

Njihov otac Saša Milenković bio je suvozač u autu kada se dogodila nesreća. Priveden je vozač autobusa Bojan I. (37), kome je, kao osumnjičenom za teško djelo protiv bezbijednosti javnog saobraćaja, određen pritvor do 30 dana, a Osnovno javno tužilaštvo naložilo je obdukcije tijela poginulih supružnika i tehnički pregled autobusa.

Koliko je Stefan Ilić volio svoju Jovanu, najbolje svjedoče njegove objave na “Fejsbuku”:

– Dobro je kad u životu nekoga voliš i neko te voli. Nije bitno šta imaš u životu, nego koga imaš – neke su od poruka posvećenih Jovani i njihovoj ljubavi koja je tragično prekinuta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh