Region

U inat Čoviću: Građani Šibenika na društvenim mrežema pozivaju Željka Komšića u posjetu

Nakon sklandaloznog veličanja ratnog zločinca Slavka Lisice u čemu su učešća uzeli predsjedsjednik HDZ-a BiH i ambasador Republike Hrvatske Ivan Del Vehcio, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozvan je od strane brojnih građana Šibenika da posjeti ovaj grad.

Željko Komšić - Srpskainfo.com

Građani Šibenika ostali su zgroženi postupkom hrvatskog ambasadora te masovno na društvenim mrežama traže smjenu Del Vechia sa pozicije ambasadora Republike Hrvatske, ali i pozivaju člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda da u što skorijem roku posjeti Šibenik.

Podsjećamo, ratni komandant odbrane grada Šibenika Nikola Vukošić i gradonačelik Željko Burić podsjetili su na sramnu ulogu pukovnika Lisice čije su odlikovanje u Banjaluci proslavljali Čović i Del Vechio, piše “Slobodna Bosna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh