Region

Viknuo je “bomba”, a onda je nastala panika: Drama na letu, evo kako je sve završeno

Prava drama odigrala se na letu “Air Serbije” iz Beograda za Cirih.

Avion - Pixabay.com

Naime, kako se saznaje, među 150 putnika na ovom letu, bio je dečak sa ocem koji je uzviknuo “bomba”, piše “Republika“.

Prema informacijama, sin je u jednom trenutku uzviknuo “bomba”, nakon čega je u avionu nastala opšta panika i zavladao metež.

Kako objašnjava izvor, kapetan aviona tražio je da se otac i sin “skinu” sa leta, tj. da im ne onemogući da putuju.

– Svi putnici su izvedeni iz aviona i urađen je “security search” – objasnio je sagovornik, dodajući da je među putnicima bilo i pet policajaca.

– “Air Serbia” potvrđuje da je putnik koji je prilikom ukrcavanja na let JU374 od Beograda do Ciriha izazvao pokretanje bezbjednosne procedure, iskrcan na beogradskom Aerodromu Nikola Tesla. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzeli su mjere iz svoje nadležnosti, a avion je po završetku svih bezbjednosnih provjera, sa zakašnjenjem od 40 minuta, poletio za Cirih. Air Serbia je postupila u skladu sa pravilima kojima se obezbjeđuje da bezbjednost putnika i članova posade bude na prvom mjestu – kazali su u ovoj aviokompaniji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh