Region

Detalji stravične smrti u kupatilu: Ivana je ušla da se okupa, a onda je majka začula jak udarac!

Ivana Rošulj (23) iz Stajićeva kod Zrenjanina (Srbija), poginula je, kako se sumnja, od strujnog udara u kupatilu porodične kuće u ulici Milorada Stojanova, u petak uveče. Istražitelji su ovaj slučaj okarakterisali kao zadesnu smrt,a pravi uzrok smrti biće poznat nakon obducije.

Ivana Rošulj - Kurir.rs

Dan nakon nezabilježene porodične tragedije u ovom selu kod Zrenjanina, utjehe za Ivanine roditelje i brata Igora nije bio. U vrijeme posjete, Igor je ispred širom otvorene kapije porodične kuće, primao saučešće od rodbine, prijatelja i komšija. Niko od nije mogao da zadrži suze, ne vjerujući da nikad više neće vidjeti Ivanu, piše “Kurir“.

O nesreći koja je pogodila Ivanine najmilije i cijelo selo, jedino je govorio Dušan Rošulj, rođak unesrećene porodice:

– Ivana je u petak uveče krenula da se istušira. Brat joj se spremao za posao. Ušla je kupatilo. U jednom trenutku, kako se priča, njena majka čula je da je Ivana pala. Ušla je u kupatilo i zatekla kćerku sa tušem u ruci. Tužno, da tužnije ne može da bude. U Stajićevu se, koliko mene pamćenje služi, nikada ranije nije dogodila ovako strašna porodična tragedija – ispričao je starac.

Oni koji su poznavali Ivanu, opisuju je kao prelijepu i veselu djevojku pred kojom je tek bio život.

Banaćani, nažalost, pamte sličnu tragediju koja se dogodila marta 2017. godine. Jovana Jočić (27) iz Nakova, tragično je izgubila život u porodičnom domu u pograničnom selu kod Kikinde, u kom je živjela s roditeljima i kćerkicom.

Nakon povratka iz druge smjene u kojoj je radila kao poslovođa, Jovana je otišla u kupatilo, u namjeri da se okupa, a tamo ju je stigla smrt. Kćerkino beživotno tijelo kraj kade je pronašao njen otac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh