Region

BOMBOM KRENUO U OBRAČUN SA ŽENINOM PORODICOM

Policija Crne Gore uhapsila je osobu inicijala D.T. (47) iz Berana zbog sumnje da sa sobom nosi bombe u namjeri da se obračuna sa ženinom porodicom u Plavu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Policija Crna Gore - Vijesti.me

Policajci su, postupajući po prijavi, organizovali potragu i pronašli na području Andrijevice vozilo kojim je on upravljao i koje su pregledali.

“Kod D. T. je pronađena kapisla – upaljač od bombe, dok je u vozilu nađena torbica u kojoj se nalazila bomba M75 bez inicijalne kapisle. On je uhapšen i od njega su oduzete bomba i kapisla”, navedeno je u saopštenju.

Nadležni državni tužilac je to kvalifikovao kao krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pa je T. D. zadržan u policijskim prostorijama i bit će, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Beranama, prenosi “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh