Politika

Čović i Krišto čestitali Božić

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je božićnu čestitku…

Dragan Čović - Haber.ba

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je božićnu čestitku Njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom Hrizostomu, preosvećenim episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Bosni i Hercegovini.

– Dozvolite mi kao dopredsjedatelju Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH te u ime sveg hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine, kao i u svoje osobno, uputiti Vama, preosvećenim episkopima, svećenstvu, monaštvu i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Bosni i Hercegovini iskrene čestitke u povodu blagdana Božića.

Božićni blagdani nas, iz godine u godinu, podsjećaju na Božju blizinu, milosrđe, radost i spasenje. Božić je svetkovina Božje ljubavi za čovjeka, blagdan pomirenja i nade. Stoga neka nas i ovaj Božić iznova ispuni Božjom milošću kako bi, osnaženi vjerom i ljubavlju prema svakom čovjeku dobre volje, svi zajedno nastavili graditi zajedničku budućnost naše domovine Bosne i Hercegovine.

U duhu ovih misli i uz želju da predstojeće presvete blagdanske dane proslavite u ozračju mira, radosti i obiteljskog zajedništva, primite izraze moga osobitog poštovanja. Sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u Novoj 2023. godini – navodi se u božićnoj čestitki zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragana Čovića, saopćio je Sektor za odnose s javnošću PS BiH.

Krišto: U miru, zajedništvu i blagostanju provedite presvete blagdanske trenutke

Novoimenovana predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto u prigodi najvećeg i najradosnijeg pravoslavnog blagdana Božića uputila je čestitku Njegovom visokopreosveštenstvu mitropolitu dabrobosanskom gospodinu Hrizostomu i svim pravoslavnim vjernicima u Bosni i Hercegovini.

– Božić nam šalje poruku mira, zajedništva i tolerancije. On nas iznova podsjeća kako su ljudske vrijednosti, posebice dobrota i razumijevanje prema bližnjemu očuvane i žive.

U tom duhu pozivam sve ljude dobre volje da zajedničkim snagama gradimo bolju budućnost za sve naše narode i za svakog pojedinca na cijelom prostoru Bosne i Hercegovine.

Želim da u miru, zajedništvu i blagostanju provedete presvete blagdanske trenutke, blagoslovljeni u radosnom slavlju koje pruža obiteljsko i prijateljsko okruženje,“ navodi se u čestitki novoimenovane predsjedateljice Vijeća ministara BiH, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh