Politika

Božićna čestitka Bećirovića: Neka ovaj Božić bude obilježen u duhu međusobnog uvažavanja i poštovanja

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović uputio je čestitku povodom predstojećeg katoličkog praznika Božića…

Denis Bećirović - avaz.ba

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović uputio je čestitku povodom predstojećeg katoličkog praznika Božića nadbiskupu vrhbosanskom mons. Tomi Vukšiću, kao i svim katolicima u Bosni i Hercegovini i svijetu.

“Uvaženi nadbiskupe mons. Vukšiću, povodom velikog hrišćanskog praznika Božića, Vama i svim katolicima u Bosni i Hercegovini i izvan domovine upućujem srdačne čestitke”, naveo je Bećirović u čestitki.

Svim vjernicima je poželio da Božić provedu u miru, zdravlju, porodičnoj sreći i blagostanju, zajedno sa svojim najbližim i prijateljima. 

“Neka ovaj Božić bude obilježen u duhu viševjekovne tradicije međusobnog uvažavanja i poštovanja, duboko utkane u kulturu bosanskohercegovačkog društva”, napisao je Bećirović, te dodao: 

“Još jednom primite izraze mog poštovanja i najljepše želje povodom Vašeg praznika. Čestit Božić!”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh