Politika

ŠOKANTNE TVRDNJE KONTROVERZNOG HRVATSKOG TEOLOGA: „Hrvati u BiH jedini izlaz vide u RS-u i Srbima…“

On je rekao da bi Srbi trebalo da se vrate svojoj tradiciji, pravoslavlju i historiji.

Kontoverzni hrvatski teolog Goran Šarić rekao je za RTRS da se Republika Srpska uspješno nosi sa stalnim pritiscima i ucjenama sa Zapada čiji cilj je da bude ukinuta.

– Republika Srpska sa svojim nepokolebljivim stavom, kao jedan mali entitet, već 30 godina prkosi gospodarima sa Zapada. Srbi su se uspjeli izboriti za Republiku Srpsku i sa stalnim ucjenama i diktatima Zapada, rekao je on.

Šarić je rekao da su i u Hrvatskoj svjesni da bi ukidanjem Republike Srpske “potonuli” i Hrvati u BiH, koji jedini izlaz vide u RS-u i Srbima.

On je rekao da bi Srbi trebalo da se vrate svojoj tradiciji, pravoslavlju i historiji.

– Dok god Srbi budu čuvali kosovski zavjet i slavu, do tad će kosovski zavjet i slava čuvati njih. Uz najveće poštovanje za Bošnjake, Hrvate i ostale, Srbi moraju voljeti i poštovati svoje i vratiti se svome, kazao je Šarić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh