Politika

Cikotić uputio telegram saučešća povodom napada u Istanbulu

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Selmo Cikotić uputio je telegram saučešća ministru unutrašnjih poslova Republike Turske Sulejmanu Soyluu, te porodicama i narodu Republike Turske, zbog nevino stradalih osoba u napadu u Istanbulu.

Selmo Cikotić - Avaz

– Veoma nas je potresla i pogodila vijest o napadu u Istanbulu u kojima je poginuo i povrijeđen veliki broj građana Turske. Povodom ovog gnusnog čina, Vama, porodicama stradalih i povrijeđenih građana te prijateljskom narodu Republike Turske, upućujemo iskreno saučešće.

Vjerujemo da ćete se, kao i mnogo puta do sada, uspješno obračunati sa organizatorima i izvršiocima ovog čina i da će vas ovo iskustvo učiniti žilavijim i jačim.

U ovim teškim trenucima zajedno smo sa Vama i prijateljskim narodom Turske i dijelimo ovu bol koji je nanio ovaj krvavi napad na nevine ljude i slobodu.

Ministarstvo sigurnosti i sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine stoje vam na raspolaganju za svaku vrstu pomoći. Poštovani ministre Soylu, molim Vas prenesite turskom narodu i porodicama poginulih moje iskrene izraze saučešća, a povrijeđenim želim brz oporavak- navedeno je u telegramu saučešća, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh