Politika

Vučić uputio čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsjednika RS

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsjednika RS, nakon što je Centralna izborna komisije (CIK) BiH objavio konačan rezultat.

Aleksandar Vučić - Instagram

– Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Republike Srpske i najbolje želje za uspeh na odgovornoj dužnosti – naveo je Vučić.

On je istakao da je uvjeren “da će Dodik istrajno i snažne volje raditi na tome da RS donese napredak, a svim njenim građanima blagostanje”.

– Uvjeren sam da ćete se sa svojim političkim iskustvom odgovorno nositi sa različitim izazovima današnjice, čuvajući ujedno mir i stabilnost u BiH – istakao je Vučić.

Vučić je poručio Dodiku da uvijek može da računa na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na nesebičnu podršku i saradnju u njegovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh