Politika

Dodik u svom elementu: Zapjevao Romaniju i proglasio pobjedu

Milorad Dodik, čelnik SNSD proglasio je pobjedu za predsjednika bh. entiteta Republika Srpska.

Milorad Dodik - N1

Dodik je tako na društvenim mrežama objavio da je osvojio više od 280 hiljada glasova odnosno više od 30 hiljada glasova više od protukandidatkinje iz PDP-a Jelene Trivić.

Kako je Dodik objavio rezultate, on je osvojio 52,72 posto glasova dok je Jelena Trivić osvojila 46. 92 posto glasova.

U svom klasičnom elementu zabavljača, Dodik je zajedno sa folk pjevačem Acom Lukasom i drugima proslavio pobjedu pa se u jednom trenutku i sam, baš onako samo kako to on i zna, dohvatio mikrofona i zapjevao Romaniju, čuvenu pjesmu Halida Bešlića.

Naravno, u štabu SNSD-a zapjevali su se i stihovi po kojima je Dodik i najpoznatiji a to je “Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh