Politika

Titova unuka podržala Denisa Bećirovića

Pismo podrške Svetlane Broz

Prof. dr. Denis Bećirović, skroman i iznad svega čestit čovek, ima veliki politički potencijal. Zreo je političar, bez oraha u džepovima, iskusni parlamentarac koji je svojom aktivnošću i prijedlozima zakona u državnom parlamentu ostavio jasan pečat odgovornog, nekorumpiranog i beskompromisnog borca za građansku BiH.

Istoričar po profesiji, antifašista po uverenju, argumentovano se bori protiv čitavih pokreta za reviziju savremene istorije. Čovek koji i profesionalno i ljudski ima snage da prošlosti gleda pravo u oči, ne izvrćući je nego učeći iz nje i sebe i druge, ima pravo, kao i moralnu obavezu, da bude lider BiH. Sigurna sam da će zastupati sve njene građane u njihovom najboljem interesu i to baš u presudnom vremenu za opstanak države, kada je neophodno da je vodi mudar, pošten i iskusan političar.

Svako ko iskreno glasa na predstojećim izborima, opterećen je realnim strahovima za budućnost Bosne i Hercegovine. Sa Denisom Bećirovićem BiH ima šanse za pozitivan preokret i zato ću mu dati svoj glas!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh