Politika

Zvizdić uputio telegram saučešća predsjednici donjeg doma poljskog parlamenta

Duboko me potresla vijest o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Republici Hrvatskoj i u kojoj je poginulo 12 Vaših državljana…..

Denis Zvizdić - Fena

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić, povodom teške saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na autoputu u Republici Hrvatskoj, uputio je telegram saučešća Elzbieti Witek, predsjednici Sejma, donjeg doma poljskog parlamenta.

– Duboko me potresla vijest o teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u Republici Hrvatskoj i u kojoj je poginulo 12 Vaših državljana, a veliki broj je povrijeđen. Primite moje iskreno saučešće i molim Vas da porodicama poginulih prenesete izraze najdubljeg saosjećanja, a povrijeđenim građanima iskrene želje za što brži oporavak – navodi se u Zvizdićevom telegramu saučešća, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh