Politika

Radončić na protestima: Nadam se da će Schmidt shvatiti poruku građana

Predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić u izjavi za medije na protestima ispred zgrade OHR-a u Sarajevu poručio je da se nada kako će visoki predstavnik shvatiti poruku građana.

Fahrudin Radončić - vijesti.ba

– Poruka je da su ovdje i vlast i opozicija, sve političke stranke iz Sarajeva poslale molbu visokom predstavniku da jedan problem ne rješava tako što će napraviti još veći.

Ja se nadam da će on tu poruku shvatiti i da će odustati od nekih ideja za koje mi čujemo da će biti urađene, a koje nisu dobre za Bosnu i Hercegovinu – rekao je Radončić, piše Avaz.

Na pitanje novinara da li je Šefik Džaferović zloupotrijebio proteste time što je govorio na njima, Radončić je odgovorio:

“Moj komentar je da je Džaferović šef države i da mi imamo građansku dužnost da ga saslušamo i da je dobro da je i on govorio tamo.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh