Politika

Vojin Mijatović poslao poruku iz Potočara: ‘Sve puške su tuđe, sve su žrtve moje’

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH, i ove godine je u Potočarima na obilježavanju 27. godišnjice genocida u Srebrenici.

Vojin Mijatović - twitter

“Juče u Potočarima sa svojim drugovima, danas na komemoraciji. Sve su puške tuđe, sve su žrtve moje. Srebrenica, da se više nikad, nikome ne ponovi”, poručio je Mijatović na društvenim mrežama.

Podsjetimo, potpredsjednik SDP-a BiH jučer je s delegacijom banjalučkog ogranka te stranke stigao u Potočare.

“Došli smo da budemo malo s ljudima. Delegacija SDP-a iz Banje Luke je ovdje. Naš prijatelj Ćamil Duraković nam je domaćin. Bit ćemo malo sa ljudima ovdje i odati počast žrtvama genocida u Srebrenici. I to je ono što je suštinski bitno, a ovi koji imaju nešto protiv toga neka bar šute ova dva dana i onda ćemo pokušati da mijenjamo tu realnost, da sljedećeg 11. jula stvari budu drugačije u ovoj zemlji”, kazao je Mijatović, piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh