Politika

Nedeljko Čubrilović čestitao Kurban-bajram

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović danas je, ‘u ime Narodne skupštine i u svoje ime, čestitao Kurban-bajram reisu-l-ulemi Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Huseinu Kavazoviću, muftijama, imamima i svim građanima islamske vjere u RS-u i Bosni i Hercegovini’.

Nedeljko Čubrilović - Srna

– Povodom Kurban-bajrama, upućujem Vam najljepše čestitke, u ime Narodne skupštine Republike Srpske i u svoje ime, sa željom da praznično slavlje protekne u miru i dobrom raspoloženju.

Neka ovaj veliki praznik solidarnosti i humanosti bude naše nadahnuće da i u vremenu pred nama njegujemo kulturno nasljeđe svih naroda na ovom prostoru i da zajedno stvaramo budućnost u kojoj će naše razlike biti naše bogatstvo – naveo je Čubrilović u čestitki reisu-l-ulemi Kavazoviću, uz poruku:

“Neka je plemeniti Bajram blagoslovljen!”, saopćeno je iz Odsjeka za odnose s javnošću NSRS, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh