Politika

Cvijanović o dojavama bombi: Ovo je dio globalne akcije

Predsjednica RS Željka Cvijanović osudila je dojave o bombama, koje su se do sada pokazale lažnim, te dala podršku nadležnim organima u njihovom radu, na rasvjetljavanju onih koji su lažno prijavljivali.

Željka Cvijanović - banjalukain

Ali prije svega da se temeljito sve provjeri, nadležni MUP i ostali, da nije u pitanju stvarna neka prijetnja”, izjavila je Cvijanović.

Smatra da je ovo dio jedne globalne, šire akcije koja je za svaku osudu.

Udarate na one koji su najosjetljiviji, najprije na djecu, naravno da su i roditelji bili zabrinuti, naravno i nastavno osoblje i djeca, da su bili zabrinuti. Onda idete dalje, pravite takav nered i pometnju kada su u pitanju naši bolesnici, ali i zdravstveni radnici koji tamo predano rade, upravo da bi liječili ljude”, rekla je predsjednica RS.

Podsjetimo, nekoliko dojava o bombama stigli su na različite adrese u nekoliko bh. gradova, između ostalog i na UKC RS, piše N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh