Politika

Čestitka Komšića: Obilježavajući Uskrs slavimo novi život i novi početak

Uskrs nas uči solidarnosti i toleranciji, i da se međusobno poštujemo, bez obzira na naše različitosti.

Željko Komšić - Twitter

Željko Komšić, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine uputio je danas čestitku mons. Tomi Vukšiću, vrhbosanskom nadbiskupu i metropolitu, te svim katolicima u BiH, povodom nastupajućeg Uskrsa.

– Obilježavajući ovaj veliki katolički praznik, slavimo novi život i novi početak. U današnje vrijeme, kada se susrećemo s mnogim izazovima, Uskrs nas podsjeća da istina i pravda uvijek nađu svoj put. Uči nas solidarnosti i toleranciji, i da se međusobno poštujemo, bez obzira na naše različitosti – napisao je Komšić u čestitki.

Poželio je da svi ovaj praznik provedu u dobrom zdravlju i blagostanju sa svojim najmilijima, ne zaboravljajući one kojima je pomoć uskraćena i neophodna, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh