Politika

Džaferović uputio Vučiću telegram saučešća nakon pogibije osam rudara

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović uputio je danas telegram saučešća predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću nakon pogibije osam rudara u rudniku kod Sokobanje.

Šefik Džaferović - FENA

S dubokom tugom sam primio vijest o tragičnoj nesreći u rudniku kod Sokobanje u kojoj je život izgubilo osam rudara, a više ih je povrijeđeno. U ime Predsjedništva Bosne i Hercegovine i u svoje lično ime, Vama i porodicama stradalih iskazujem izraze iskrenog saučešća – napisao je Džaferović u telegramu.

Zamolio je predsjednika Vučića da povrijeđenima prenese njegove želje za što brži oporavak, kao i izraze podrške spasilačkim službama i ljekarima koji su prvi priskočili u pomoć nakon nesreće, piše Fena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh