Politika

Borenović bio na božićnoj liturgiji u rodnom Sanskom Mostu: Ljubav i mir, briga za bližnjega svoga

Želim da blagosloveni porodičnom i ličnom srećom dočekate najradosniji hrišćanski praznik u dobrom zdravlju, radosti i duhovnom miru, naveo je Borenović.

Branislav Borenović - PDP

Predsjednik partije demokratskog progresa (PDP), Branislav Borenović, uputio je čestitku povodom Božića Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, sveštenstvu i svim pravoslavnim vjernicima koji praznuju po julijanskom kalendaru.

Ljubav i mir, briga za bližnjega svoga, neka budu misli koje nas vode tokom čitave godine. Praznik rođenja Hristovog govori nam o životu u slozi jednih s drugima i to, u skladu sa riječima svetog apostola Pavla “podnoseći jedni druge i opraštajući jedni drugima“. Želim da blagosloveni porodičnom i ličnom srećom dočekate najradosniji hrišćanski praznik u dobrom zdravlju, radosti i duhovnom miru – naveo je Borenović.

On je prisustvovao božićnoj liturgiji jutros u crkvi Svetih apostola Petra i Pavla u rodnom Sanskom Mostu, istakavši da nikada, a posebno u praznično vrijeme, ne smijemo zaboraviti na, nažalost, malobrojni srpski narod u FBiH kojem treba podrška iz Republike Srpske.

– Svim pravoslavnim vjernicima u RS i FBiH, našoj braći u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj, našem narodu u rasejanju, te svima koji širom svijeta danas slave Božić, upućujem najiskrenije čestitke uz tradicionalni pozdrav – Mir Božji, Hristos se rodi – poručio je Borenović, piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh